Elena Frîncu, director executiv al DSJ Constanța:

"Gheorghe Butoiu a avut un moment de rătăcire"

585
Directorul executiv al DSJ, Elena Frîncu, spune că Gheorghe Butoiu nu a procedat corect când a acuzat - la un post TV local - clubul FC Farul, pe motiv că nu și-ar fi primit toate drepturile bănești cuvenite.

Gheorghe Butoiu, fostul antrenor al echipei de juniori a Farului care a câștigat, vara trecută, titlul de campioană națională, a făcut circ la un post TV local, acuzând conducerea grupării fotbalistice din str. Primăverii că nu i-a dat cota parte cuvenită din premiul de 10.000 lei, bani oferiți Farului de Direcția pentru Sport a Județului Constanța.
Directorul executiv al DSJ-ului, Elena Frîncu, a intervenit prompt, a făcut o anchetă și a dat dreptate Farului.
"Un caz greu și, în același timp, nedorit. Cu tot respectul pentru antrenorul Butoiu, îi spun acestuia că a transformat un motiv de bucurie într-unul de rușine. A aruncat cu noroi, dar a uitat să spună că Farul i-a oferit cel mai mare premiu, 4.700 lei, pentru acea performanță. El nu a fost dat afară de la club, a plecat din proprie inițiativă la Eforie, iar suma de 10.000 lei oferită de DSJ a fost împărțită între juniorii și antrenorii clubului, care au contribuit la formarea echipei campioane. O decizie corectă a conducerii Farului. În ceea ce îl privește pe Butoiu, cred că a avut un moment de rătăcire. E urât să nu accepți că nu numai tu ai drepturi", a explicat Elena Frîncu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0188 secunde