Gheorghe Hagi, optimist în vederea meciurilor din optimile Cupei României

180
1
Gheorghe Hagi, optimist în vederea meciurilor din optimile Cupei României - fcviitorul-1445971651.jpg

Articole de la același autor

Astăzi și mâine, la Ovidiu, echipele clubului Viitorul își vor juca șansa pentru calificarea în sferturile Cupei României la fotbal. 


În această seară, de la ora 18.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi, FC Viitorul II va întâlni pe CFR Cluj. Viitorul II evoluează în Liga a III-a, în timp ce clujenii joacă în Liga I. 


Mâine, elevii lui Gheorghe Hagi vor juca, pentru a doua oară în această săptămână, cu FC Botoșani (ora 18.00). Cele două formații au jucat luni, în etapa a 15-a a Ligii I, constănțenii impunându-se cu scorul de 3-1. Astfel, Viitorul por-nește acum din postura de favorită în accederea în sferturile Cupei României. 


"FC Viitorul II este o echipă crescută în Academie. Sper să câștigăm cu CFR, pentru că nu avem presiune. Știm că CFR este o echipă puternică, dar eu zic că avem o echipă frumoasă, care va juca un fotbal bun. O să fie o bombă dacă trecem de CFR. 80% din jucători au debutat deja în Liga I și la echipa mare, în meciul cu Botoșani, pe bancă s-ar putea să fie o surpriză; doi băieți, născuți în 1999, care s-ar putea să debuteze", a declarat Gheorghe Hagi, după meciul de luni. 


Cele două meciuri vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport și pe Dolce Sport. 


La ambele meciuri, prețul biletului pornește de la 5 lei și ajunge la 20 de lei. 


Tichetele se pot achiziționa, azi, iar pentru partida Viitorul - Botoșani, și mâine, de la următoarele centre: orele 10.00- 16.00: de pe Bd. Mamaia nr. 208, subsol (lângă Hotel GMG), Play Sports Bar (str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr.19A, zona Cireșica), Restaurant Savorys, din Ovidiu, Complex Academia Hagi, de la Ovidiu. 


În ambele zile, clubul constănțean pune la dispoziție suporterilor transport gratuit începând cu ora 16.00, de la Palatul Copiilor din Constanța. Ultimul autocar va pleca la ora 17.15.


Comentează știrea

olga
28 octombrie 2015
job

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.394 secunde