FC Viitorul se pregătește pentru "dubla" cu FC Botoșani

257

Articole de la același autor

Luni, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, se va disputa meciul dintre FC Viitorul și FC Botoșani, din etapa a 15-a a Ligii I. În tur, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 2-2. 


Suporterii pot achiziționa bilete, care costă între 5 și 20 de lei, de la urmă-toarele puncte: sâmbătă și duminică - de la Play Sports Bar (str. Căpitan Do-brilă Eugeniu nr.19A, zona Cireșica), din Constanța, de la Restaurant Savorys, din Ovidiu, de la Complex Academia Hagi, de la Ovidiu (orele 10.00 - 14.00) și luni: orele 10.00 - 16.00, de pe B-dul Mamaia nr. 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanța, de la Play Sports Bar (str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr.19A, zona Cireșica), din Constanța, de la Restaurant Savorys, din Ovidiu, de la Complex Academia Hagi, de la Ovidiu (orele 10.00 - 21.30).


Etapa a 15-a a început vineri seară, odată cu disputarea meciurilor CSMS Iași - Concordia Chiajna și Poli Timișoara - CFR Cluj. Iată programul complet de week-end: sâmbătă: FC Voluntari - Petrolul Ploiești (ora 18.00), ASA Târgu Mureș - Astra Giurgiu (ora 20.30); duminică: CS U Craiova - Dinamo București (ora 15.00), Steaua - Pandurii Târgu Jiu (ora 20.00). 


Partidele pot fi urmărite în direct pe Digi Sport și Dolce Sport. 


Două meciuri de Cupa României, la Ovidiu FC Viitorul și FC Botoșani se vor întâlni și joi, tot la Ovidiu, pentru disputarea meciului din optimile Cupei României. Par-tida de joi se va disputa de la ora 18.00. 


Tot în cadrul optimilor Cupei României și tot la Ovidiu, FC Viitorul II va întâlni pe CFR Cluj. Jocul este programat miercuri, de la ora 18.00. 


Pentru cele trei meciuri, clubul constănțean anunță faptul că va asigura transportul suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, cu autocare tip cursă specială (tur-retur). 


Pentru partida de luni, autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 18.30. Ultima cursă va fi la ora 19.45, iar returul va fi asigurat după încheierea jocului. 


Cu mai multe detalii despre meciurile de miercuri și joi, vom reveni în edițiile următoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6381 secunde