Divizia Națională de rugby

Gheorghe Sabău arbitrează semifinala CSM Baia Mare - RCJ Farul

726
Partida dintre echipele CSM Știința Baia Mare și RCJ Farul Constanța, contând pentru semi-finalele Diviziei Naționale de rugby, va fi arbitrată de Gheorghe Sabău. Alături de profesorul clujean, unul dintre cei mai buni "cavaleri" ai României, vor oficia, în calitate de judecători de margine, Gabriel Șeitan și Horațiu Bărgăunaș. Al patrulea arbitru va fi Nicolae Copil, iar observator, Mircea Paraschivescu.
Meciul se va disputa sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul "Phoenix" din Baia Mare, și nu va mai fi transmis de TVR 2, așa cum se anunțase inițial.
În cealaltă semifinală, pe arena "Arcul de Triumf", față în față se vor afla cele două reprezentante ale Bucureștiului, Steaua și Dinamo, roș-albaștrii fiind creditați cu prima șansă. Arbitrează Bogdan Milița, asistat de Cristian Răduță și Dănuț Frăsineanu. Valeriu Toma va fi al patrulea arbitru, iar Daniel Mitrea, observator. Jocul începe tot la ora 11, fiind transmis în direct de TVR 2.
v v v
Tot sâmbătă, ar fi trebuit să se desfășoare și partida dintre Callatis Mangalia (Divizia A) și RC Bârlad, echipă care tocmai a retrogradat din Divizia Națională, întâlnire contând pentru prima etapă a Cupei României la rugby.
La cererea clubului de pe litoral, meciul a fost amânat pentru data de 26 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.578 secunde