Gheorghe Stoica a preluat șefia arbitrilor de rugby din Constanța

603
Din această iarnă, fostul jucător și antrenor de rugby Gheorghe Stoica a preluat funcția de responsabil cu arbitrii din zona Dobrogea, fiind cooptat în echipa de conducere a președintelui asociației județene de specialitate, Florian Constantin. Stoica îl înlocuiește pe Dragoș Ionescu, a cărui activitate a fost considerată sub așteptări.
"Îmi place să cred că Gheorghe Stoica este omul potrivit la locul potrivit, capabil să joace un rol important în descoperirea și perfecționarea arbitrilor de rugby din această parte a țării. Constanța este un oraș cu potențial, există cluburi, mulți jucători legitimați, antrenori și instructori care merg la selecții în școli. Singurul capitol care nu a primit notă de trecere este cel al arbitrajului, rămas dator. Mă bucur că asociația s-a reorganizat, mizez mult pe sprijinul pe care Stoica îl va primi din partea președintelui Constantin și al Elenei Frîncu, directorul executiv al DSJ. În doi-trei ani, nivelul calitativ al arbitrajului sperăm că va crește simțitor", a declarat Emil Pîrțoc, șeful arbitrilor de rugby din România.
Lucrurile trebuie urnite rapid din loc, astfel încât, luni, 2 martie, la ora 17.30, la sediul RCJ Farul, vor începe cursurile de arbitraj, la care sunt invitați foști jucători, tehnicieni, cunoscători ai fenomenului.
Gheorghe Stoica este implicat și în alte proiecte, fiind numit director al turneului Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3426 secunde