Ghiță Mureșan are "lipici" la micii baschetbaliști

282
Ghiță Mureșan are

Articole de la același autor

Peste tot pe unde merge, inițiatorul și sufletul proiectului național "Summer Camp Tour", Ghiță Mureșan reușește să adune copii și să umple camp-urile ochi!
Big Ghiță tocmai ce s-a întors din America, acolo unde a susținut un turneu de baschet similar cu cel pe care îl organizează, zilele acestea, la Constanța.
"Camp-ul este plin, aici, la Constanța, la fel ca în fiecare județ în care vom merge. Putem pregăti numai 120 de copii per oraș, pentru că avem doar șase panouri de baschet, și astfel, în două ture, acoperim instruirea tuturor copiilor. Vrem să lucrăm cu ei și să le oferim o bază bună de instruire, ca după finalizarea acestei inițiative, copiii să plece cu ceva acumulat. Prefer ca grupele să fie mai mici, iar copiii să nu aștepte foarte mult până le vine rândul", a declarat Ghiță Mureșan.

BC Farul în prim plan
Promovați în primul eșalon al baschetului românesc, BC Farul acționează drept promotor pentru tinerii din Constanța, revitalizând, astfel, baschetul constănțean.
"Este un lucru îmbucurător că au promovat, seniorii baschetului constănțean vor fi un promotor pentru tinerii care îi urmează. Copiii au nevoie de îndrumători și modele de urmat în baschet. Este foarte important, nu numai pentru oraș, pentru că vor fi meciuri de baschet mai spectaculoase, dar și pentru copii, care vor avea un exemplu de urmat", ne-a mai spus, "Marele" Ghiță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3892 secunde