Giani Nedelcu nu mai investește la FC Farul, Diaconescu preia conducerea

2326
11

Articole de la același autor

La stadionul FC Farul, în fața câtorva zeci de suporteri, a avut loc reunirea "marinarilor", în vederea pregătirilor pentru sezonul Ligii a II-a, ce urmează să înceapă pe 18 august.
Lotul Farului va fi format din 24 de jucători, o mare parte din aceștia fiind destul de necunoscuți, printre ei numărându-se însă și jucători importanți care au evoluat sezonul trecut la echipă. Antrenor principal rămâne Ion Barbu, iar secund - Laurențiu Gheorghe, de prepararea fizică a jucătorilor urmând să se ocupe Daniel Cojocaru.
Iată și lotul FC Farul: portari - Curcă, Toma, jucători de câmp - E. Amet, Băjan, Nițescu, Al. Paraschiv, Sescioreanu, L. Leu (FC Hasental, SUA), Buzea, Ghenciu, A. Neagoe, R. Neagoe, D. Popa (CSM Slatina), Ivanovici, N. Berti, Coteanu, Banoti, Sascău, Corlățeanu (Millenium Giarmata), S. Săpunaru (CSM Foc-șani), Miron, Tiron (Dinamo II), Gheară (Săgeata Năvodari) și Pătulea.
Cu acești fotbaliști, antrenorul Ion Barbu speră să facă treabă bună și să îndeplinească obiectivele.
"Este un nou început. Sunt mulți jucători noi la echipă, dar sper să ne ajute. Dacă vor rămâne la echipă? Verdictul se va da abia după demararea câtorva trialuri. Încă nu s-au rezolvat problemele financiare, dar sperăm că se vor soluționa, în timp, iar totul se va reîntoarce la normal", a declarat antrenorul Ion Barbu.
Retragerea finanțatorului Giani Nedelcu de la FC Farul l-a îndemnat pe fostul președinte al clubului, Marian Diaconescu, să intervină și să ia atitudine în privința conducerii formației fanion al orașului Constanța.
"De săptămâna aceasta, hotărârile le voi lua eu, Marcel Lică și Cristian Munteanu, pentru că Giani Nedelcu nu se mai implică. Ne-am confruntat cu trei variante: să retragem echipa din campionat, să predăm echipa către Consiliul Județean Constanța, ceea ce nu s-a putut realiza, sau să mă ocup eu de echipă, alături de Lică și Munteanu. Am ales a treia variantă, pentru că sunt farist și îmi doresc să mergem înainte. Nu vreau să renunț, fie că ajungem în Divizia C, și nu mă voi lăsa. Voi duce echipa până în iarnă și voi face cât se va putea pentru menținerea acesteia de la desființare. Vom avea un buget de austeritate și le-am spus asta și jucătorilor. Îmi doresc din tot sufletul să vină cineva să ne ajute, pentru că echipa moare. Obiectivul meu va fi unul singur: de a nu aduce FC Farul în pragul desființării", a spus Diaconescu.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
morunul
11 iulie 2012
fcfc

respect domnilor care nu renunta la lupta alaturi de clubul pe care-l iubeste un oras intreg, si nu numai...Farul nu va muri niciodata! Clonele, mai devreme sau mai tarziu, da!

nicolae t.-constanta
11 iulie 2012
Hai sa ne ajutam!

mult respect Mariane.Faristii n-au murit.Vreau sa le spun celor din fata televizoarelor cu pretentii de fani sa faca ce fac eu si echipa va trai.Dati 20 de lei pe luna,{adica 0'67 lei pe zi,pentru doua meciuri},chiar de nu veniti la stadion.Renunta-ti sa-l injurati pe Mazare.El nu mai e demult ,daca o fi fost,constantean.Un copil pe care-l iubesti il si hranesti.Asta e pentru noi Farul:un copil alungat pe strazi .Sau cumparati-i aurolac!

pacat
11 iulie 2012
pacat

este pacat ca echipa fanion a dobrogei a ajuns in situatia care a ajuns . rusine autoritatilor locale si rusine lui bosanceanu care numai din cauza lui s-a ajuns aici , iar echipa este tinuta de un sarac de bucuresti care nu are nicio treaba cu farul

Bunicul
11 iulie 2012
Mi-e mila de tine

Draga"sark"-ule am trecut si eu prin destule momente critice dar nu m-am luat de nimeni.I-mi inchipui ca esti unul din baietii aceia tatuati,parasiti de iubita,cu probleme de erectie,si ai suferit un soc,atunci cand ducandu-te la magazinul de vise ai constatat ca el nu mai exista .Stai in lumea ta si nu-ti mai boci amarul!N-ai nici o legatura cu Farul!

Bunicul
11 iulie 2012
Mi-e mila de tine

Draga"shark"-ule am trecut si eu prin destule momente critice dar nu m-am luat de nimeni.I-mi inchipui ca esti unul din baietii aceia tatuati,parasiti de iubita,cu probleme de erectie,si ai suferit un soc,atunci cand ducandu-te la magazinul de vise ai constatat ca el nu mai exista .Stai in lumea ta si nu-ti mai boci amarul!N-ai nici o legatura cu Farul!

ion
11 iulie 2012
stateati capra la steaua-o meritati

curca finul lui sica finul lui becacali-erati cacarezele stelei-la stina cu voi-beeeeeeeeeeeeeeeeee

Bunicul
11 iulie 2012
Draga "shark"-ule...

..daca vrei sa-mi tii morala,e ca si cum l-ai invata pe taica-tu sa faca copii.Am zis eu ca tine echipa in liga 2?Sunt multumit daca o salveaza de la desfiintare,pentru ca pentru noi cei ce am trait mult mai multe ca tine asta conteaza.Esti un copil rautacios cu multe probleme!Sa-ti dea Dumnezeu minte!

adi
11 iulie 2012
numai stati

hai da ajutăm cu ce putem

Doar farul
11 iulie 2012
Mereu prezenti

Stati linistiti! Nu mor caii cand vor cainii!

robert
11 iulie 2012
viitorul constanta

Daca vreti bani ,inchiriati stadionul echipei VIITORUL CONSTANTA,poate pune gica si un gazon bun si tunde boschetii din tribune ca nu se mai vad scaunele.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5171 secunde