Se apropie Summer Camp Tour 2012 - Ghiță Mureșan

337
Succesul primei ediții a turneului "Ghiță Mureșan Summer Camp Tour" a stârnit interesul organizatorilor de a reveni, și anul acesta, cu o nouă ediție, adresată micilor sportivi.
Astfel, Asociația "Ghiță Mureșan", organizatorul turneului național, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, îi invită pe micii baschetbaliști, în perioada 2 - 5 august, să participe la "Ghiță Mureșan Summer Camp Tour".
Anul acesta, Constanța va fi locul de start al turneului, care va continua la București (7 - 10 august), Brașov (12 - 15 august), Timișoara (17 - 20 august) și Cluj (22 - 25 august).
Ghiță Mureșan va fi din nou în mijlocul copiilor și va duce mai departe, alături de staff-ul tehnic, programul "Educație prin sport - Programe de baschet pentru copii", înțelegând astfel să întoarcă comunității și copiilor din țara lui, ceea ce el a primit de la viață: jocul de baschet.
Înscrierile se pot face gratuit pe site-ul www.ghitamuresan.ro, pe două categorii de vârstă: 9-11 ani, respectiv 12-14 ani. Nu există selecție, primii copii care se vor înscrie și vor completa cele 60 de locuri pentru fiecare categorie de vârstă, în fiecare oraș, vor fi admiși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3713 secunde