Giani Nedelcu trage Farul cu "Lamborghini"

2814
Giani Nedelcu trage Farul cu

Articole de la același autor

La jocul-școală de ieri, antrenorul Ioan Sdrobiș i-a cerut, în glumă, patronului clubului să le dea jucătorilor una - două viteze de la bolidul său.

Ieri, cu ocazia unui joc "în familie", Farul și-a verificat forțele înaintea partidei de campionat cu Viitorul Constanța, programată sâmbătă, 28 august, de la ora 11, pe stadionul din "Ovidiu".
Antrenorul Ioan Sdrobiș a împărțit lotul în două echipe, care au susținut două reprize de durată redusă, pe stadionul mare. Arbitrul a fost "Părintele", care, de câte ori a fost necesar, a intervenit și cu sfaturi și indicații.
Au jucat: "Albaștrii": Zdrâncă - Vlad, Lucan, L. Ștefan, Pașcovici - Boboc, Buzea - Scărlătescu, Boghițoi, Rusu - Ad. Câmpeanu: "Roșiii": Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu, M. Posteucă, L. Bubuleandră - Ursachi, Filip, Armencea, D. Forminte - Tismănaru, M. Munteanu.
Au fost operate doar două schimbări, ambele la echipa care a purtat maiouri roșii, Nițescu și D. Forminte lăsându-le locul în repriza a doua lui Uzun și Carap-cea.
În prima parte, "albaștrii" au avut o bară, prin Buzea, iar, după pauză, aceeași echipă a punctat de două ori, în secvențele de final, prin Ionel Boghițoi.
Ioan Sdrobiș nu l-a putut folosi pe atacantul Alin Abuzătoaie, care s-a accidentat și nu va putea juca în meciul cu Viitorul. De asemenea, Liviu Mihai II a lucrat separat, efectuând alergări în jurul terenului. La teren a fost și Marius Soare, aflat în recuperare după accidentarea din sezonul trecut. Într-una dintre echipele de ieri a apărut și Lucian Bubu-leandră, care este posibil să se întoarcă la Farul de la Viitorul, sub formă de împrumut, mutarea discutându-se zilele acestea. Lucian este stoper de meserie, dar ieri, în lipsă de soluții, tehnicienii "marinarilor" l-au folosit fundaș stânga.
Ultimul sosit în curtea Farului este jucătorul de bandă dreaptă Sergiu Scărlătescu (22 ani), care a mai jucat la CFR Timișoara, Pandurii Tg. Jiu sau Jiul Petroșani. Se vorbește că, înainte de a ajunge în Grecia, și Nicolae Mitea se arăta interesat de un transfer la Farul, însă pretențiile sale financiare au stopat din start o eventuală venire pe litoral.
Meciul a fost urmărit de la tribuna 0, printre alții, de patronul Farului, Giani Nedelcu, de Relu Damian (președintele clubului), de Ștefan Mihu, din partea noilor investitori, de organizatorul Cosmin Șișcu ori de tehnicienii Dumitru Antonescu și Cristi Șchiopu, care a preluat grupa de juniori născuți în anii 1992 - 1993. De asemenea, în prima repriză, secundul Gică Butoiu a văzut partida, luându-și și notițe, tot de la "zero".
Mucalit ca întotdeauna, Ioan Sdrobiș i-a strigat la final lui Nedelcu: "Giani, dă-le «boșorogilor» ăstora una - două viteze de la Lamborghini-ul tău, ca să se miște mai repede!", atât jucătorii, cât și patronul Farului izbucnind în râs.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 August 2010
Stire din Sport : "Nu-mi plac străinii"
Miercuri, 25 August 2010
Stire din Sport : Farul și Dinamo se bat pe locul trei
Pagina a fost generata in 0.5314 secunde