Gică Popescu: Știam de demersul Argentinei, dar nu credeam că FIFA e de acord

357
Gică Popescu: Știam de demersul Argentinei, dar nu credeam că FIFA e de acord - popescu99881400-1311663339.jpg
Gică Popescu spune că suporterii vor trebui despăgubuți și că varianta unui amical cu o națională slab cotată nu poate fi o soluție pentru că suporterii au luat bilete pentru a-i vedea pe Mesi și celelalte staruri ale Argentinei.

"Nu ar fi fost bine să vină cu rezervele, pentru că cele 40.000 de bilete până acum au fost vândute pentru a-l vedea pe Messi și pe celelalte vedete. Nu red că cei care au cumpărat bilete doresc să vadă rezervele Argentinei", a declarat Gică Popescu, citat de Realitatea.net.

Fostul internațional consideră că Supercupa Spaniei dintre Real Madrid și Barcelona este principalul motiv pentru care amicalul cu Argentina a fost anulat.

"Este foarte greu să joci cu asemenea echipe care au în lot jucători de mare valoare. Este incredibil cum de FIFA a acceptat o asemenea dată. Cred că Supercupa Spaniei a fost principalul motiv pentru că Argentina nu putea aduce vedetele și a preferat să renunțe la meci. Eu știam de demersul federației argentiniene care dorea să anuleze acest joc, pentru că mulți jucători evoluează la Real Madrid și Barcelona, iar cele două cluburi nu doresc să-i lase la meciul de la București", a adăugat Popescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6057 secunde