Gimnastele de la CS Farul și CSS 1, confirmate în loturile naționale

4116
Gimnastele de la CS Farul și CSS 1, confirmate  în loturile naționale - gimnastele-1489080539.jpg

Articole de la același autor

La ultima reuniune a Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică, s-au aprobat propunerile conducerilor tehnice ale loturilor naționale și olimpice (seniori și juniori) în ceea ce privește componența acestora, gimnastele și gimnaștii urmând a se pregăti în conformitate cu planurile realizate de colectivele de antrenori. 


După cum se știe, atât la nivelul seniorilor, cât și al juniorilor, în calendarul competițional intern și internațional - în acest an 2017, dar și în perspectivă, având în vedere și debutul noului ciclu olimpic, se află stabilite o serie de obiective menite să consolideze din punct de vedere valoric toate eșaloanele, dar și să revigoreze prezența sportivilor români în arena internațională. 


Din lotul olimpic de senioare (antrenor coordonator Nicolae Forminte), ce ar urma să ne reprezinte la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, fac parte Cătălina Ponor, Maria Holbură, Carmen Glăvan, Ariadna Stanciu și Ioana Stănculescu, gimnaste legitimate la CS Farul Constanța. La junioare (antrenor principal Raluca Bugner), au fost confirmate în lot Silvia Sfiringu și Luiza Popa, de la CS Farul, alături de Ana Maria Avram și Gabriela Toader, de la CSS 1 Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4997 secunde