Concurs Gimnastele din lotul Marii Britanii se pregătesc în România

277

Articole recomandate

Echipa feminină de gimnastică a Marii Britanii, cu tripla campioană mondială Elizabeth Tweddle în componență, se va afla în România, la Onești, pentru un stagiu de pregătire, dar și participarea la Campionatul Național pe echipe și al Maeștrilor, informează Mediafax.Echipele de senioare și junioare ale Marii Britanii se pregătesc intens pentru participarea la Campionatul Mondial din luna octombrie, programul lor incluzând la finalul lunii și un stagiu în România. În 25 august, la Sala Polivalentă Nadia Comăneci, din Onești, vor fi prezente 13 gimnaste britanice, printre care se va număra și Beth Tweddle, triplă campioană mondială în 2010 și deținătoare a șase medalii de aur europene.

Lotul Marii Britanii este format din următoarele sportive: Elizabeth Tweddle, Hannah Whelan, Jennifer Pinches, Danusia Francis, Charlotte Lindsley, Laura Edwards, Rebecca Downie, Kelly Simm, Niamh Rippin, Imogen Cairns, Jocelyn Hunt, Elizabeth Beddoe și Laura Mitchell.

Gimnastele din Marea Britanie vor participa, între 26-28 august, și la Campionatele Naționale ale echipelor reprezentative de cluburi și Open Speranțe și la Campionatul Național Individual al Maeștrilor, care va avea loc tot la Onești.

În competiție vor fi înscriși gimnaști de la cluburile CSȘ Resita, CSȘ Sibiu, Steaua București, Dinamo București, CSȘ 7 Dinamo București, CSM Lugoj, LPS Bistrița, LPS Arad (la masculin), respectiv SCM Bacău, Dinamo București, Steaua București, CSȘ Buzau, CNS Deva, Farul Constanța, CSȘ Focsani, CSM Onești, Petrolul Ploiești, CSȘ Sibiu (la feminin).

De asemenea, componenții loturilor olimpice ale României vor concura la Onești.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 1.6307 secunde