Gimnastică aerobică: România, campioană europeană pe echipe în Franța

127
Gimnastică aerobică: România, campioană europeană pe echipe în Franța - aerobicagimnastica685x320-1384093821.jpg

Articole recomandate

România a câștigat titlul continental pe echipe la Campionatele Europene de gimnastică aerobică de la Arques (Franța), după ce sportivii noștri s-au calificare în toate finalele seniorilor. România a fost urmată în clasamentul pe echipe de Rusia și Italia.


La individual feminin, Oana Corina Constantin a ocupat locul al treilea în calificări, iar Maria Bianca Becze s-a clasat pe cinci, ambele fiind calificate în finală. Mircea Zamfir a terminat al doilea la individual masculin, iar Cristian Iordan a prins finala de pe ultimul loc (8).


Maria Bianca Becze și Marius Ciprian Petrușe au încheiat pe locul secund la perechi mixte, Andreea Bogati și Valentin Mavrodineanu clasându-se pe 6.


La trio, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin și Anca Claudia Surdu au ocupat primul loc, în timp ce Marius Gavriloaie, Cristian Iordan și Marius Petrușe au ocupat locul 5.


În proba de grup, Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Diana Cristina Deac și Anca Claudia Surdu s-au clasat pe locul secund în calificări, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Pagina a fost generata in 0.4536 secunde