CS Cleopatra - CSS 2 Baia Mare 7-26, în Divizia Națională de rugby juniori U19

Greșelile individuale se plătesc scump

3046
Greșelile individuale se plătesc scump - 28091c201b21cdb0944c5218edca0774.jpg
Echipa de rugby CS Cleopatra Mamaia a suferit prima înfrângere pe teren propriu din actuala stagiune a Diviziei Naționale de juniori sub 19 ani: 7-26 cu CSS 2
Baia Mare, formația maramureșeană demonstrând că este principala favorită la titlu.

Prima repriză a meciului dintre CS Cleopatra și CSS 2 Baia Mare, disputată pe stadionul din "Badea Cârțan", contând pentru etapa a 16-a de campionat, a stat tot timpul sub semnul echilibrului. Gazdele au pătruns periculos, în câteva rânduri, în 22-ul băimărean, însă replica oaspeților a fost pe măsură. Ambele formații au ratat câte o lovitură de penalitate, iar singurul eseu (transformat) al reprizei l-au reușit constănțenii în min. 34, 7-0 fiind scorul la pauză.
La reluare, jucătorii Cleopatrei s-au întrecut în greșeli individuale, Baia Mare a profitat din plin, a egalat rapid și s-a desprins apoi constant, până când tabela s-a oprit la 7-26. Baia Mare câștigă meritat, grație celor patru eseuri a luat și punctul bonus și are prima șansă de a câștiga titlul de campioană.
Antrenorul Marian Udroiu a folosit următorul XV de start: Cantoneru, Coman, Ariton, Magazin, Stoica, Vâlceanu, Andrei, Panait, G. Radu, Stătulescu, Cristea, Tatarciuc, Badea, Barbu și Stan.
"Am făcut un joc foarte slab, pe toate compartimentele. Echipa a fost de nerecunoscut, sper să-și revină cât mai repede, pentru că ne așteaptă meciuri foarte grele, iar adversarii, când te simt vulnerabil, caută să-ți dea lovitura de grație. Campionatul se joacă, se poate întâmpla orice, putem urca pe podium sau, la fel de bine, putem rata accesul în play-off", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Partida a fost arbitrată de Gabriel Șeitan, centralul fiind asistat de judecătorii de margine Ionel Tinu și Ciancio Tommaso, din Italia, un bun vorbitor al limbii române. Prestația lui Șeitan nu a fost grozavă, tehnicienii ambelor formații reproșându-i acestuia că a luat decizii greșite.

RC Pantelimon a pierdut la Focșani
Celelalte rezultate ale rundei: Metrorex București - CSS 3 Steaua București 16-16, CSS Unirea Iași - LPS Suceava 14-19, LPS Focșani - RC Pantelimon 26-25. Olimpia București a stat, iar CSS Bârlad a câștigat la "masa verde", scor 5-0, partida de la Cluj, cu CS Gens, formația ardeleană retrăgându-se din campionat.
În clasament, lideră este CSS 2 Baia Mare (56 puncte), urmată, în ordine, de RC Pantelimon (51 p), CS Cleopatra (49 p), LPS Focșani (40 p), LPS Suceava (40 p) și CSS 3 Steaua (37 p).
Etapa viitoare (sâmbătă, 24 aprilie), CS Cleopatra se depla-sează la București, pentru meciul cu CSS 3 Steaua.

CNAV, imbatabilă la rugby în 7
Echipa Colegiului Național "Aurel Vlaicu" a câștigat faza pe București a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la rugby în 7.
Competiția a avut loc, zilele trecute, pe stadionul "Arcul de Triumf" și a reunit la start cele mai bune opt echipe de liceu din Capitală. Prima poziție asigură prezența la faza națională a competiției, care se va desfășura în Vrancea, în perioada 13-16 mai.
Sportivii de la CNAV, pregătiți de Marian Udroiu, au câștigat toate meciurile din turneu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Placaje în București
Vineri, 19 Martie 2010
Stire din Sport : Eseuri-blitz în "Badea Cârțan"
Pagina a fost generata in 0.2635 secunde