Greu de suplinit absenţele! HC Dobrogea Sud, învinsă şi de Steaua Bucureşti

118
Greu de suplinit absenţele! HC Dobrogea Sud, învinsă şi de Steaua Bucureşti - 1-1644239009.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud continuă seria neagră. După înfrângerea de pe teren propriu, 27-29 cu Potaissa Turda, a urmat un nou eşec: 22-26 cu CSA Steaua Bucureşti, într-o partidă disputată la Chiajna, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale.

În tabăra constănţeană, cântăresc enorm absenţele lui Nistor, Buvinic şi Raso, ultimul devenit indisponibil chiar de la meciul tur cu Steaua, când s-a accidentat grav. Cu puţine soluţii pe banca de rezerve, antrenorul George Buricea a încropit o formulă de echipă care s-a bătut totuşi de la egal la egal cu adversarii.

Meciul a început sub semnul echilibrului. A fost 2-2, în minutul 10, şi 5-5, în minutul 15. „Delfinii” au preluat conducerea, 7-6, dar, din acel moment, au irosit şansele de gol, iar stelistul Iancu a avut câteva parade în serie, inclusiv la 7 metri. Dani Vasile a răspuns cu intervenţii senzaţionale, dar nu a fost suficient pentru a-i împiedica pe stelişti să se desprindă. A fost 12-8, în minutul 27, şi 13-10 la pauză, mai ales pe mâna aruncătorilor de la 9 metri Şandru şi Milosevic.

În repriza secundă, Constanţa a revenit de la -4 la -1 (17-18, în minutul 45), atunci când Stankovic a transformat o aruncare de la 7 metri. Au urmat însă cinci minute fără gol pentru Dobrogea Sud şi s-a făcut 17-20. Trupa de pe litoral s-a apropiat o dată, 20-22, după o reuşită din extremă a lui Andrei, apoi arbitrii i-au refuzat un gol lui Chikovani, care a călcat semicercul, iar georgianul a luat eliminare pentru proteste. Hanţaru a fost omul finalului de meci, iar Steaua a câştigat cu 26-22.

HC Dobrogea Sud: Vasile - Andrei 7 goluri (2x7m), Stankovic 5 (5), Nikolic 3, Chikovani 2, Susanu 2, Ilie 1, Komogorov 1, Vegar 1, Loghin, Caba.

Etapa viitoare, sâmbătă, 12 februarie, de la ora 15.00 (în direct la TVR 1), la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud o va înfrunta pe CS Dinamo Bucureşti, campioana României.

Foto: Facebook / HC Dobrogea Sud / Emilia Nicolae

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0932 secunde