Oltchim Rm. Vâlcea - CS Tomis Constanța, în Liga Națională de handbal feminin

Grijă mare, să nu primiți "o căruță" de goluri!

679
Grijă mare, să nu primiți

Articole de la același autor

Săptămână foarte importantă pentru handbalistele de la CS Tomis Constanța. În numai cinci zile, fetele antrenate de Ion Crăciun și Florin Cazan vor înfrunta super-campioana Oltchim și Zalăul lui Gheorghe Tadici, contracandidată în bătălia pentru cupele europene.

După mai bine de două săptămâni de pauză competițională, în care s-au antrenat și au dis-putat câteva meciuri amicale, handbalistele de la CS Tomis revin în arenă. Și nu oricum, ci în compania unui adversar select: Oltchim.
Astăzi, de la ora 19.00, în Sala "Traian" din Râmnicu Vâlcea, CS Tomis (5, 3 p) își dorește să lase o frumoasă impresie în fața campioanei (2, 4 p; un meci mai puțin disputat) și să țină, cât de cât, pasul, pentru că nu se pune problema învingătoarei.
"Oltchim este cu trei clase peste toate echipe din campionat. Noi sperăm să jucăm cât mai bine și să facem repetiția pentru meciul de duminică, cu Zalău, care trebuie neapărat câștigat. Acolo este miza cea mare", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul sportiv al Tomisului, Paul Alexe.
Două dintre componentele lotului constănțean, Andreea Tîlvîc și Andreea Dinco, sunt accidentate și nu au intrat în vederile antrenorului Ion Crăciun, ele nefăcând, ieri, nici măcar de-plasarea la Vâlcea. În plus, extrema Dorina Cărbune, revenită la Constanța, încă nu a fost legitimată și, în consecință, va rata duelul de azi.
Întâlnirea Oltchim - CS Tomis, contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale, este transmisă în direct de Digi Sport. Arbitrează brigada buzoiană Anton / Năstase.
Celelalte partide ale rundei: HC Dunărea Brăila - HCM Roman, U Reșița - SCM Craiova, Cetate Deva - Rulmentul Brașov, U Cluj - HCM Baia Mare, CSM București - HC Zalău (ora 17.00, în direct pe Digi Sport). Meciul HCM Buzău - HC Oțelul Galați, scor 25-30, s-a jucat în devans.
***
Partida dintre CS Tomis și HC Zalău, din etapa a patra de cam-pionat, va avea loc duminică, 3 octombrie, de la ora 12.00 (în direct la Digi Sport), la Sala Sporturilor din Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4816 secunde