Hagi, aruncare perfectă la meciul de baseball România - SUA

971

Articole de la același autor

Atmosferă de mare sărbătoare, muzică și grătare, de pe care nu au lipsit tradiționalii mici, fel de fel de dulciuri, soare din belșug. S-a întâmplat sâmbătă, pe stadionul "Portul" din Constanța, gazda meciului de baseball dintre echipele României și SUA, lotul yankeilor fiind compus din militari cantonați în baza de la Mihail Kogălniceanu. 


Evenimentul a debutat cu intonarea celor două imnuri naționale, în interpretarea lui Andrei David Burlacu, un puști de doar 13 ani, și cu cercetași marini purtând drapelele celor două țări. Distribuția a fost una de excepție, în frunte cu Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, chemat să arunce prima minge. Cu zâmbetul pe buze, actualul patron și manager al campioanei FC Viitorul a reușit o aruncare perfectă. Nu din prima încercare, ci din a doua. 


"Este un sport pe care trebuie să-l practici, să faci repetiții. Ați văzut, din prima nu am nimerit-o, abia din a doua. Important e să te antrenezi mult și după aceea poți să devii mai bun. Cred că acesta e secretul", a declarat Hagi, pentru site-ul ionutcoman.ro. 


Organizatorii partidei au fost: Ambasada SUA, Primăria Municipiului Constanța, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Baseball și Softball. 


Sub privirile ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, ministrului Tineretului și Sportului, Ioana Bran, primarului Decebal Făgădău și ale Marianei Solomon, director executiv al DJST Constanța, România a învins echipa Statelor Unite la baseball, scor 7-2, la ediția a II-a a Trofeului "Jackie Robinson". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4627 secunde