Hagi mai speră să prindă Europa cu Galatasaray

609
Hagi mai speră să prindă Europa cu Galatasaray - a6182b10087447be65762c72c8078476.jpg
Gică Hagi nu a renunțat la gândul de a se califica în cupele europenele cu Galatasaray, deși, în acest moment, Cim - Bom ocupă locul opt în clasament, cu 29 de puncte, cu 15 mai puțin decât liderul Trabzonspor.
"Nu am renunțat la planul de a prinde Europa. Trebuie doar ca, în partea a doua a campionatului, să realizăm cât mai multe puncte și să urcăm în ierarhie. Eu vreau să câștigăm fiecare partidă", a declarat "Regele", care, în cele 17 confruntări în care a condus-o până acum pe Galatasaray (de la finele anului trecut), a obținut șapte victorii și patru remize, pierzând șase meciuri.
Deși l-a transferat pe Bogdan Stancu, iar fostul atacant al Stelei a înscris câte un gol în fiecare dintre cele două meciuri jucate, Hagi mai vrea întăriri în atac, iar ținta sa de lux e ivorianul Didier Drogba, de la Chelsea, căruia bașkanii Galatei sunt gata să-i plătească un salariu anual de patru milioane de euro.
Altfel, astăzi, Galatasaray susține la Istanbul un amical cu Viitorul Constanța, ultima partidă de verificare în Turcia a elevilor lui Cătălin Anghel și Norbert Niță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde