Hagi, mulțumit de evoluția elevilor săi în amicalele cu U Craiova

131

Articole de la același autor

După ce echipa sa a disputat două meciuri amicale, sâmbătă, la Craiova, cu formația locală Universitatea, primul câștigat, scor 3-0, iar al doilea pierdut la limită, scor 1-2, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat mulțumit atât de evoluția jucătorilor săi, cât și de condițiile create la Craiova.

"Au fost două jocuri frumoase, bune, cu ritm și intensitate. Cred că, după ele, avem de câștigat. Mulțumim Craiovei pentru condițiile create. Îmi doresc ca echipa să fie întotdeauna disciplinată, serioasă și să încerce să marcheze goluri", a declarat Hagi.

XXX

După cele două meciuri test de la Craiova, jucătorii constănțeni au revenit, ieri dimineață, pe stadionul "Central", pentru a începe pregătirea partidei cu Politehnica Iași. Nu au lipsit nici juniorii care au lăsat o impresie foarte bună în Bănie și care ar putea debuta cât mai curând în primul eșalon.

FC Viitorul va întâlni duminică, 14 iunie, de la ora 17.00, pe stadionul "Central" din Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1, echipa CSM Politehnica Iași. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6734 secunde