Hagi nu intenționează să candideze la șefia Federației Române de Fotbal

2012
Hagi nu intenționează să candideze la șefia Federației Române de Fotbal - 65ae27b8c33157282761f37083da12dd.jpg
Gheorghe Hagi a declarat, ieri, că nu intenționează să candideze la postul de președinte al Federației Române de Fotbal, arătând că, în acest moment, își dedică
"toată energia" școlii sale de fotbal și clubului Viitorul Constanța.

Presa a scris că președintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, strânge semnături pentru a convoca Adunarea Generală a FRF, în cadrul căreia să se voteze schimbarea din funcție a președintelui Mircea Sandu.
Condescu a afirmat că Hagi este contracandidatul ideal pentru actualul șef al FRF. "(Hagi - n.r.) este un om corect, cu o mentalitate modernă. Ar aduce cu siguranță un suflu nou în fotbal. Asta ar fi adevărata schimbare. Îl voi căuta, mă voi întâlni cu el și sper să îl conving", a declarat Condescu.
Hagi a ținut să le mulțumescă celor care s-au gândit la el pentru șefia Federației, dar a precizat că nu dorește să-și depună candidatura.
"Doresc să îi anunț pe toți cei interesați că nu am nicio intenție să candidez la postul de președinte al Federației Române de Fotbal și nu am avut-o niciodată! Țin să le mulțumesc celor care s-au gândit la mine, dar nu s-a pus niciodată problema unei asemenea acțiuni din partea mea. În prezent, sunt implicat în două proiecte personale majore: Academia de fotbal Gheorghe Hagi, dedicată copiilor și juniorilor, dorința mea fiind ca aceasta să devină una dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Sud-Est, și propriul meu club de fotbal, Viitorul Constanța. Toata energia mea este concentrată în aceste două proiecte pe care vreau să le dezvolt", a spus Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde