Campionatul Mondial de tenis de masă pentru juniori

Hai Eliza, să fiți mai sus de locul doi!

265
Sâmbătă, 8 decembrie, la Palo Alto (Statele Unite ale Americii), se dă startul celei
de-a cincea ediții a Campionatului Mondial de tenis de masă rezervat juniorilor.

Speranțele României la medalii se leagă de concursul feminin, unde "artileria grea" vine de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - CS Farul Constanța: Elisabeta Samara, Cristina Hârâci, Irina Hoza și Ioana Ghemeș.
Vedeta echipe tricolore este Elisabeta Samara. După ce, la edițiile precedente, a câștigat de fiecare dată medalii, toate de bronz (în 2003, cu echipa, alături de Daniela Dodean, Iulia Necula și Alexandra Chirametli; în 2004, cu echipa, alături de D. Dodean și I. Necula, și la dublu feminin, alături de D. Dodean; în 2005, cu echipa, alături de D. Dodean și Andreea Mămăligă, și la dublu mixt; în 2006, cu echipa, alături de D. Dodean și A. Mămăligă), constănțeanca vrea acum o medalie mai strălucitoare.
"Pentru Eliza, este ultima participare la Mondialele de juniori și acesta reprezintă un motiv în plus pentru a spera la calificarea în marea finală. Nu va fi ușor, jucătoarele din Asia sunt redutabile, dar Eliza a ajuns la maturitate și cred că are posibilitatea de a urca mai sus", a declarat antrenorul României, Viorel Filimon, tehnicianul constănțean fiind secondat în SUA de colega sa de la LPS, Elena Sebe.
Surpriza ar putea veni și de la mezina Cristina Hârâci (15 ani), însă principalul atu al României este unitatea de grup.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0719 secunde