Preliminariile CM 2018

Hai, România! Tricolorii joacă, în această seară, contra Poloniei

183
Hai, România! Tricolorii joacă,  în această seară, contra Poloniei - hairomania-1478796039.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României va juca, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București, împotriva selecționatei Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial 2018. Partida este transmisă în direct de TVR 1.

În istoria confruntărilor directe, România stă mult mai bine decât adversara din această seară, Polonia: tricolorii s-au impus de 14 ori, au încheiat la egalitate în 15 rânduri și au pierdut doar de 4 ori. Ultimul duel între cele două echipe a avut loc în urmă cu aproape șapte ani, la Varșovia, unde România s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Daniel Niculae (min. 59).

Selecționerul german al tricolorilor, Christoph Daum, a declarat că o victorie la două goluri diferență ar fi un lucru extraordinar.

"Dacă reușim să batem Polonia la două goluri diferență, voi căra fiecare jucător până la vestiare. O astfel de victorie înseamnă că și-au depășit limitele. Ar fi minunat pentru România", a declarat Daum, pentru site-ul eusunt12.ro.

Clasament: 1. Muntenegru (7 p), 2. Polo-nia (7 p), 3. România (5 p), 4. Danemarca (3 p), 5. Kazahstan (2 p), Armenia (0 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6222 secunde