Handbal, EURO / Eliza Buceschi: „Trebuie să lucrăm mai mult la atitudine”

169
Handbal, EURO / Eliza Buceschi: „Trebuie să lucrăm mai mult la atitudine” - handbaleliza1312-1607934650.jpg

Articole de la același autor

Handbalista română Eliza Buceschi a declarat, duminică, 13 decembrie, că meciul cu Ungaria, din Grupa principală II a Campionatului European din Danemarca, va fi unul dificil, dar, scăpate de presiune, tricolorele ar putea etala un joc mult mai bun. 


„Suntem supărate că nu am reușit să câștigăm decât un meci, nu am reușit să jucăm mai bine, aşa cum ne-am dorit, însă încercăm să strângem rândurile și, până la ora meciului cu Ungaria, să arătăm mai bine. Cred că, în puținul timp care ne-a rămas, nu prea mai putem să punem lucruri la punct, dar cred că ar trebui să lucrăm mai mult la atitudinea pe care o avem. 
Meciul cu Ungaria este unul între două echipe care nu au îndeplinit ce și-au propus atunci când au ajuns aici. Va fi un meci dificil și îmi doresc să arătăm mai bine decât am făcut-o până acum, pentru că, în acest turneu, dacă e să privim lucrurile real, cred că am jucat o repriză cu Polonia și una cu Norvegia. 
Consider că nu mai avem nimic de pierdut. E clar că nu putem ajunge în primele șase echipe din Europa, așa cum ne-am dorit și, poate, cu această presiune luată de pe umerii noștri, vom fi mai degajate”, a declarat, pentru frh.ro, Eliza Buceschi. 


Naţionala României nu mai are nicio şansă de a prinde Top 4, ceea ce i-ar fi adus calificarea directă la Campionatul Mondial din 2021. 
Tricolorele va disputa următorul meci luni, 14 decembrie, contra Ungariei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3529 secunde