Handbal feminin: Yuliya Damanska va juca din vară la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

181
Handbal feminin: Yuliya Damanska va juca din vară la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud - iulia-1642355272.jpg
Portarul echipei naţionale de handbal a României, Yuliya Dumanska, a anunţat, duminică, pe Instagram, că din vară va juca la echipa CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

Potrivit Agerpres Dumanska (25 ani), născută în Ucraina, a primit cetăţenia română în 2016 şi joacă în prezent la campioana Croaţiei, Podravka Koprivnica.

''După o experienţa în Croaţia, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistriţa, alăturându-mă proiectului lor ambiţios. Perioada de pandemie petrecută în locuri unde la început nu cunoşteam pe nimeni a fost destul de dificilă, dar totodată benefică. Însă, până la vară, când mă voi alătura echipei din Bistriţa, sunt concentrată pe obiectivele echipei Podravka'', a scris Dumanska în reţeaua de socializare.

Yuliya Dumanska a jucat la junioare la Marta Baia Mare, după care a evoluat la Neptun Constanţa, HCM Baia Mare, SCM Craiova, cu care a câştigat Cupa EHF, şi la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care şi-a trecut în palmares titlul naţional şi Supercupa României. Din 2018 joacă la Podravka.

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții DNA la sediul Poliției
Pagina a fost generata in 0.5918 secunde