Handbal / Piaţa transferurilor. U Cluj şi Rapid Bucureşti, noi achiziţii de top

277
Handbal / Piaţa transferurilor. U Cluj şi Rapid Bucureşti, noi achiziţii de top - 21455015920499102829702023963997-1625744646.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului U Cluj a anunţat, joi, 8 iulie, că a perfectat transferul internaţionalului Ionuţ Ramba (30 de ani), inter stânga ce a evoluat, în sezonul trecut, la Minaur Baia Mare.

Ramba este component al naţionalei României şi a mai jucat în cariera sa pentru Ştiinţa Bacău, HC Odorhei, HCM Baia Mare, CSM Bucureşti, dar şi în Bundesliga, la TBV Lemgo. Are în palmares câştigarea Cupei Challenge, de două ori.

Ramba este al treilea transfer al clujenilor pentru noul sezon, după pivotul Adrian Dedea (CSM Făgăraş) şi interul dreapta Cătălin Fodorean (CSU Suceava).

XXX

În plină campanie de transferuri, Rapid Bucureşti şi-a asigurat serviciile portarului Elena Voicu.

Selecţionată în câteva rânduri la echipa naţională, Elena Voicu are o mare experienţă în Liga Naţională şi în cupele europene. Ea a evoluat în ultimele trei sezoane la Măgura Cisnădie (locul 3 - 2018), dar a mai jucat nouă ani la HC Dunărea Brăila, echipă cu care a reuşit două clasări pe podiumul campionatului naţional (2 - 2017, 3 - 2014).

Rapid le-a mai adus pentru sezonul viitor pe spaniolele Alicia Fernandez Fraga (centru) şi Marta Lopez Herrero (extremă dreapta), ambele de la SCM Râmnicu Vâlcea, portarul Denisa Dedu şi interul stânga Gabriela Perianu, ambele de la CSM Bucureşti, pivotul spaniol Ainhoa Hernandez Serrador (Zubileta Evolution Zuazo), interul dreapta angolez Azenaide Danila Jose Carlos (Podravka Koprivnica), interul stânga Sorina Tîrcă (Corona Braşov) şi a reactivat-o pe Oana Manea (pivot), care se retrăsese din activitate.

Foto: Handbal Masculin U Cluj

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5713 secunde