Handbal / PSG şi Alborg, în Final Four al Ligii Campionilor. „Careul de aşi” se completează joi

205
Handbal / PSG şi Alborg, în Final Four al Ligii Campionilor. „Careul de aşi” se completează joi - handbalpsg-1621506067.jpg

Articole de la același autor

Echipele masculine de handbal Paris Saint-Germain (Franţa) şi Aalborg Handbold (Danemarca) s-au calificat la turneul Final Four al Ligii Campionilor, în timp ce campioana en titre THW Kiel (Germania) a fost eliminată din competiţie. 
În manşa a doua a sferturilor de finală, PSG a învins-o pe THW Kiel cu scorul de 34-28, la Paris, după ce pierduse turul la numai două goluri diferenţă, 29-31. 
În Germania, Aalborg Handbold a cedat în faţa formaţiei SG Flensburg-Handewitt, scor 29-33, dar nordicii merg mai departe graţie victoriei din tur la cinci goluri, 26-21. 


Joi, 20 mai, seara, au loc ultimele meciuri retur din sferturi. Barcelona porneşte din postura de mare favorită contra lui Meşkov Brest, după victoria din Belarus (33-29), în timp ce Veszprem HC trebuie să recupereze un deficit de patru goluri după eşecul cu Nantes, din Franţa, 28-32. 


Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal masculin este programat la Koln (Germania), în zilele de 12 şi 13 iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4271 secunde