Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, pe ultima sută de metri cu antrenamentele

392

Articole de la același autor

Nou înființata echipă HC Dobrogea Sud apasă pedala în pregătirea pentru noul sezon al Diviziei A de handbal masculin.

În aproximativ o lună, se va da startul unei noi ediții a DA.

Reunită în urmă cu o săptămână, când și-a anunțat oficial lotul, HC Dobrogea Sud și-a stabilit și programul de antrenamente. În următoarea perioadă, handbaliștii vor urma un program de pregătire fizică la stadion, iar pregătirea tehnico-tactică se va face la Sala Sporturilor.

Promovarea în Liga Națională este principalul obiectiv, așa că nu este timp de pierdut, iar handbaliștii constănțeni știu foarte bine acest lucru și se antrenează zilnic.

La sfârșitul lunii, cu o săptămână înainte de începerea sezonului (28-30 august), HCDS va juca în cadrul unui turneu la Bacău, unde, din informațiile furnizate de președintele Ionuț Stănescu, vor mai concura CSSM Bacău și CSU Suceava.

"Până acum, pregătirea merge foarte bine sub îndrumarea noilor antrenori. Cirkovic este un antrenor profesionist, iar antrenamentele noastre decurg corespunzător. Chiar și jucătorii tineri s-au acomodat și se simt bine alături de echipă", a declarat Stănescu.

Primul meci al echipei constănțene va fi pe data de 6 septembrie, dar încă nu se știe adversara. Suporterii așteaptă cu nerăbdare revenirea handbalului în Sala Sporturilor, iar anul acesta vor fi alături de echipă pentru a-și atinge țelul - de a urca din nou în prima manșă.

HC Dobrogea Sud a reușit să finalizeze actele, astfel încât este afiliată la Federația Română de Handbal și la Ministerul Tineretului și Sportului.

v v v

Suporterii constănțeni au deplâns dispariția HCM-ului și regretă destrămarea echipei feminine CSU Neptun. Dacă la handbal băieți, HCDS a reușit să păstreze un nucleu puternic și determinat, la CSU Neptun nu este aceeași situație.

Tot în septembrie, CSU Neptun va porni la drum cu un lot de junioare, condus de Florin Cazan. Săptămâna trecută, jucătoarele s-au aflat în cantonament de pregătire fizică, la Breaza.

Din cele spuse de președintele clubului, Silviu Băiceanu, fetele vor continua pregătirea fizică și la Constanța, nefiind pus la punct încă niciun program de antrenamente în sală, ori să fie stabilite câteva meciuri amicale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7865 secunde