Hansi Flick îl laudă pe Ianis Hagi: "A gândit faza foarte bine" - Ce au spus jucătorii Germaniei după 2-1 cu România

391
Hansi Flick îl laudă pe Ianis Hagi:

Articole recomandate

Hansi Flick a declarat că victoria obținută în fața României, scor 2-1, este una meritată, chiar dacă Germania a reușit cu greu să întoarcă rezultatul în favoarea ei după golul înscris de Ianis Hagi.


"Mă enervează mereu când primim gol. Am fost aproape de a primi un penalty, dar pe urmă am suferit. Nu ne-a fost ușor să ne revenim. Echipa a dat totul și fanii din tribune ne-au împins de la spate, cred că am meritat să câștigăm.


România s-a apărat foarte jos. Thomas Muller a fost exact unde trebuia să fie la faza respectivă (n.r. a golului de 2-1).


Trebuia să ne apărăm mai bine la golul lor, dar trebuie să spunem că acțiunea lui Hagi a fost una foarte bună. Și-a folosit ambele picioare și a gândit foarte bine faza", a declarat Hansi Flick la finalul meciului.




Naționala de fotbal a României a sperat la o victorie puțin scontată după golul superb al lui Ianis Hagi, dar nu a reușit să reziste până la finalul meciului de la Hamburg. Germania a revenit în repriza secundă, s-a impus cu 2-1, și se află pe primul loc în Grupa J din preliminariile Cupei Mondiale 2022. Trupa lui Mirel Rădoi a ajuns pe locul 4, dar poate urca în clasament dacă va câștiga luni în fața Armeniei.


Ianis Hagi a deschis scorul în minutul 9, după ce l-a driblat pe Rudiger și a înscris cu un șut la colțul lung, dar Serge Gnabry ('52) și Thomas Muller ('81) au adus victoria gazdelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3562 secunde