HC Dobrogea Sud Constanța s-a despărțit de antrenorul Cirkovic

1596
HC Dobrogea Sud Constanța s-a despărțit de antrenorul Cirkovic - djordjecirkovicantrenorhcdobroge-1489664684.jpg

Articole de la același autor

Conducerea celor de la HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat, astăzi, că s-a încetat colaborarea cu cei doi antrenori sârbi ai echipei, Djordje Cirkovic și Marko Sesum. 


Decizia a fost luată de comun acord și pe cale amiabilă între părți, fapt instituit din cauza rezultatelor mai puțin bune din ultima perioadă. 


Clubul constănțean regretă această decizie, însă le este recunoscător celor doi antrenori pentru munca depusă în tot acest timp de la înființare. HC Dobrogea Sud a obținut în ultimele 6 runde o victorie, un egal și patru înfrângeri.



"Am stat de vorbă cu Djordje (nr - Cirkovic) și am căzut de comun acord că așa este cel mai bine pentru ambele părți. El este un antrenor cu mare caracter și a decis că echipa are nevoie de un șoc. Și-a asumat toată această perioadă neagră și a considerat că este mai bine să ne părăsească. Momentan, nu știm cine se va ocupa de echipă în continuare. Nu am avut timp să ne reorientăm, însă lucrăm la acest aspect și trebuie să găsim o soluție rapid", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-jucător, Ionuț Rudi Stănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4807 secunde