Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, debut cu dreptul în "era Sandu Iacob"

351
HC Dobrogea Sud, debut cu dreptul în

Articole de la același autor

La primul meci cu Sandu Iacob pe bancă, HC Dobrogea Sud a reușit o victorie spectaculoasă, sâmbătă după-amiază, la Sala Sporturilor, în etapa a 9-a a Ligii Naționale de handbal masculin, formația constănțeană impunându-se, cu scorul de 33-22, în fața celor de la CSM Făgăraș. 


Surprinzător, oaspeții au avut un debut de partidă foarte curajos, s-au aflat chiar la conducere pe tabelă, 8-7, însă, până la pauză HCDS a restabilit ordinea lucrurilor, a egalat și a pus distanță de două "lungimi", 14-12. În partea secundă, pe fondul rulajului de jucători și a schemelor trasate de Sandu Iacob, HCDS s-a desprins decisiv și a încheiat meciul cu un succes concludent, la 11 goluri diferență. 


Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat: Crnoglavac (6), Nistor, Buricea (câte 5), Cutura, Marinovic, Rakcevic, Toma (câte 3), Soare, Vujovic (câte 2) și Mitrevski (1, din poartă în poartă!). 


Etapa viitoare (joi, 9 noiembrie), HC Dobrogea Sud va juca, în deplasare, cu Minaur Baia Mare. 


Victorie lejeră și pentru HC Dobrogea Sud II, ieri, pe teren propriu, cu CSU Târgoviște, în etapa a VI-a a Diviziei A la handbal masculin, Seria A. 


Formația antrenată de Eden Hairi, care a avut un început mai slab de stagiune, a demarat în trombă partida, rezolvând până la pauză ecuația învingătoarei, 20-11. În partea secundă, tehnicianul constănțean a rulat jucătorii mai puțin folosiți până acum, iar victoria nu avea cum să-i scape, scor final 41-24. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Sport : O nouă victorie  pentru CSU Neptun
Pagina a fost generata in 0.3768 secunde