Pentru partida cu Potaissa Turda

HC Dobrogea Sud face apel către suporteri

273
HC Dobrogea Sud face apel către suporteri - hcdobrogea-1479230060.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud face apel către suporteri înaintea derby-ului Ligii Naționale de handbal masculin, cu Potaissa Turda, în etapa a Xll-a, meci ce va avea loc, mâine, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor din Constanța. 


"Datorită prezenței și sprijinului vostru, la fiecare meci ne simțim mult mai puternici și determinați să vă bucurăm cu rezultate pozitive. Vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, la Sala Sporturilor, pentru un nou spectacol handbalistic", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului. 


Prețul unui tichet de acces va fi de 10 lei, iar cei care nu pot ajunge la Sala Sporturilor vor putea urmărea meciul în direct, pe Digi Sport 3 și Dolce Sport 2. 
Lidera Ligii Naționale masculine de handbal, HC Dobrogea Sud Constanța, și-a aflat adversara din optimile de finală ale Cupei României. 


Echipa pregătită de Djordje Cirkovic va juca, în data de 17 decembrie, în deplasare, cu ocupanta locului opt, CSU Suceava, formație pe care a mai învins-o, în acest sezon, tot pe terenul acesteia, cu scorul de 35-28 (17-15). 


Anul trecut, constănțenii au fost eliminați în semifinalele Cupei României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde