HC Dobrogea Sud face apel către suporteri: "Avem nevoie de voi mai mult ca oricând!"

285
HC Dobrogea Sud face apel către suporteri:

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor, împotriva Stelei București, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii Naționale.

În cele patru runde desfășurate până acum, HC Dobrogea Sud nu a reușit să impresioneze, aflându-se pe locul opt, cu șase puncte. A cedat ușor partidele cu Dinamo București (acasă) și CS Minaur Baia Mare (deplasare) și s-a impus greu în fața HC-ului Buzău (deplasare) și Dunării Călărași (acasă).

De partea cealaltă, Steaua stă mai bine, cu trei succese (CSM Bacău, CS Minaur Baia Mare și CSM Focșani) și un rezultat de egalitate (Dunărea Călărași).

Dobrogenii antrenați de Zvonko Sundovski sunt obligați să strângă rândurile rapid și să capete o altă față în partida contra vicecampioanei României.

"Îi așteptăm pe suporteri la sală fiindcă avem nevoie de ei mai mult ca oricând, în aceste momente", au declarat handbaliștii constănțeni la unison.

Meciul va fi transmis în direct, pe TVR 1.

Adversara din Cupa EHF, neînvinsă în acest sezon

Imediat după meciul cu Steaua, HC Dobrogea Sud își îndreaptă atenția către dubla cu Talent Robstav Plzen, din turul doi al Cupei EHF. Ambele partide se vor disputa în Sala Sporturilor, sâmbătă și duminică, de la orele 19.

Clubul ceh a acceptat propunerea de a disputa ambele partide la Constanța, deoarece nu exista sală liberă la Plzen, în perioada 13/14 octombrie, când era programat returul. Formația din Plzen este neînvinsă în acest sezon al primei ligi cehe, după primele cinci runde, cărora li se adaugă și cele două victorii categorice din primul tur al Cupei EHF, contra celor de la HC Glasgow.

HC Dobrogea Sud ll, lidera ligii secunde

Echipa secundă a HCDS s-a impus, luni, în deplasare, scor 36-26 cu CSU Pitești și a bifat a patra victorie din tot atâtea partide. Formația antrenată de Aleksandr Adzic se află pe prima poziție a Diviziei A, Seria A, cu 12, puncte, urmată de CS Medgidia, cu 7 puncte.

În runda următoare, HC Dobrogea Sud ll va juca, acasă, cu CSM București, sâmbătă, de la ora 13, iar CS Medgidia va evolua în deplasare, cu CSM Alexandria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde