HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru meciul cu HC Buzău. „Să rămânem cu picioarele pe pământ!”

118
HC Dobrogea Sud, pregătiri pentru meciul cu HC Buzău. „Să rămânem cu picioarele pe pământ!” - 051170x650-1639060216.jpg

Articole de la același autor

Pentru HC Dobrogea Sud, ultimul meci de acasă din 2021 a fost un prilej de bucurie nu doar pentru că a învins pe CSM Bucureşti, ci mai ales pentru că suporterii ne-au fost alături de echipă şi au creat o atmosferă extraordinară la Sala Sporturilor. Iar handbaliştii constănţeni le-au răspuns cu o nouă victorie, cea de-a noua în nouă meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon.

Antrenorul principal George Buricea speră ca, în 2022, lucrurile să revină la normal. În ultimii doi ani, restricţiile impuse de pandemie au limitat accesul fanilor la meciurile de acasă.

„Şi lor le-a fost greu fără meciuri, nouă şi mai mult fără ei în tribune. Chiar dacă ştim că ne urmăresc la TV şi pe reţelele de socializare, altceva este să-i vedem la sală. Vrem să simţim că jucăm pentru cineva. Probabil vom trece şi de această perioadă. Visez la o sală plină, ca în vremurile bune”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul principal George Buricea.

Echipa se pregăteşte acum pentru ultimul meci din 2021, care va fi în deplasare, la Buzău. George Buricea vrea să continue şirul succeselor ca antrenor principal, după ce şi-a condus jucătorii la victorie în partidele cu CSM Focşani, U Cluj, Politehnica Timişoara şi CSM Bucureşti.

„Am procentaj 100%, dar nu vreau să ni se urce victoriile la cap şi înfrângerile la inimă. Ştiţi cum e în România, imediat cum ai pierdut un meci… Ştiu exact ce mă aşteaptă şi vreau să rămân cu picioarele pe pământ”, a mai spus tehnicianul echipei constănţene.

HC Dobrogea Sud joacă duminică, 12 decembrie, de la ora 15.30, cu HC Buzău, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, în cadrul etapei a 15-a a Ligii Naţionale. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2.

Etapa a 14-a, deschisă de partida HC Dobrogea Sud - CSM Bucureşti 25-20, a continuat cu rezultatele: CSM Bacău - CSA Steaua Bucureşti 27-30, CSU din Suceava - Universitatea Cluj 29-21, CSM Alexandria - HC Buzău 20-20. Următoarele partide: vineri, 10 decembrie, ora 18.30: CSM Focşani - Politehnica Timişoara; sâmbătă, ora 11.00: CS Minaur Baia Mare - Dinamo Bucureşti (în direct la TVR 2).

XXX

În urma accidentării suferite de Nicuşor Negru, de la CS Dinamo Bucureşti, selecționerul naţionalei masculine de handbal a României, Xavier Pascual, l-a convocat pe Alexandru Ghivil, de la ACS Potaissa Turda, pentru următoarea perioadă de pregătire.

Lotul cu care România va aborda partidele din cadrul Trofeului Carpaţi (26-30 decembrie) şi apoi cantonamentul şi turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 (2-10 ianuarie) este alcătuit din 26 de jucători, doi dintre aceştia fiind legitimaţi la HC Dobrogea Sud: portarul Dan Vasile şi extrema Ionuţ Nistor.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3162 secunde