Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud termină în corzi sezonul regulat

365

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a fost învinsă, sâmbătă, la Sala Sporturilor, scor 23-24 (11-10), în ultima rundă a sezonului regulat al Ligii Naționale, de CSM București.

A fost a opta înfrângere a sezonului înregistrată de HCDS în campionat și a doua de când la cârma echipei a fost instalat antrenorul Aihan Omer. Meciul a fost unul echilibrat, cum era de așteptat, cele două echipe cunoscându-se foarte bine.

"Un meci contra CSM-ului va fi întotdeauna unul echilibrat. Eu sunt mulțumit de cum au evoluat băieții mei. Au arătat motivație și determinare, însă diferența a fost făcută de o minge care n-a mai ajuns pe extremă, oaspeții au plecat pe contraatac și au marcat golul victoriei. Sperăm ca de la meci la meci să reglăm anumite aspecte. De exemplu, ratăm foarte mult singuri cu portarul, iar la acest nivel astfel de faze pot face diferența. Așteptăm să revină alături de noi Nikolic și Cutura, pentru a fi mai puternici", a declarat Aihan Omer.

Golurile constănțenilor au fost marcate de Laurențiu Toma (5), Dragoș Soare (5), Nikola Crnoglavac (5), Mladen Rakcevic (3), Predrag Vujadinovic (2), Mihai Rohozneanu, Branko Angelovski și Dusko Celica (câte 1).

Așa cum explica zilele trecute și tehnicianul constănțean, dobrogenii au pierdut puncte prețioase în acest sezon, contra unor adversari inferiori din multe puncte de vedere, iar acest lucru a coborât echipa de pe litoral pe locul 5. Astfel, HCDS întâlnește în play-off pe HC Odorhei, cu mențiunea că, din cele trei manșe programate, doar una va avea loc la Constanța. Prima partidă va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 18.15, la Odorhei.

"Vom juca cu HC Odorhei, dar, sincer, nu contează atât de mult. Noi, ca echipă intram pe teren doar cu gândul la victorie, indiferent de adversar. Avem jucători valoroși, cu experiență mare, care pot juca oricând la un nivel foarte ridicat. De mâine (n.r. - luni), ne apucăm de pregătit meciul de miercuri. Am demonstrat în acest sezon că putem învinge pe oricine în România și am încredere în băieții mei", a completat Aihan Omer.

v v v

În sferturile de finală ale play-off-ului Ligii Naționale, în afara confruntării dintre HC Odorhei și HC Dobrogea Sud, se vor mai disputa partidele Dinamo București - Dunărea Călărași, Potaissa Turda - Politehnica Timișoara și CSM București - HC Vaslui. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6064 secunde