Liga Naţională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud ţinteşte victoria în restanţa cu CSM Bucureşti

98
HC Dobrogea Sud ţinteşte victoria în restanţa cu CSM Bucureşti - 1-1631618790.jpg

Articole de la același autor

După debutul în trombă în noua ediţie de campionat, 31-24 cu HC Buzău, la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud vrea să continue seria evoluţiilor foarte bune din această toamnă şi să se impună şi în meciul cu CSM Bucureşti, restanţă din etapa întâi a Ligii Naţionale la handbal masculin.

Partida se va juca miercuri, 15 septembrie, de la ora 16.00, şi va fi transmisă în direct de TVR 2.

„Nu avem jucători accidentaţi în lot şi privim cu încredere meciul cu CSM Bucureşti”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

Atât partida cu HC Buzău, din etapa a doua, cât şi cea cu CSM Bucureşti au fost amânate pentru a le permite „delfinilor” să dispute „dubla” cu Csurgoi KK, din primul tur preliminar al EHF European League.

Constănţenii au eliminat formaţia maghiară şi se pregătesc să înfrunte un adversar redutabil în duelul decisiv pentru calificarea în grupe: Orlen Wisla Plock, vicecampioana Poloniei. Prima manşă este programată în data de 21 septembrie, în deplasare, iar returul, o săptămână mai târziu, la Sala Sporturilor, ceea ce ar putea fi un mic avantaj pentru HC Dobrogea Sud.

Între cele două manşe, echipa antrenată de Djordje Cirkovic şi George Buricea va mai susţine un meci de campionat, cu Potaissa Turda, pe 24 septembrie, în deplasare, în cadrul etapei a treia.

Foto: Federaţia Română de Handbal / frh.ro / HC Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6253 secunde