HC Dobrogea Sud, victorie importantă înaintea returului cu SC Magdeburg

232
HC Dobrogea Sud, victorie importantă înaintea returului cu SC Magdeburg - hcdobrogeasudcalarasi21-1511463868.jpg

Articole de la același autor

Victorie importantă pentru HC Dobrogea Sud, miercuri seară, pe terenul celor de la HC Vaslui, scor 28-25 (17-13), într-un duel din etapa a Xll-a a Ligii Naționale de handbal masculin. 


A fost a șasea rundă fără înfrângere în campionat pentru echipa antrenată de Sandu Iacob și Marko Isakovic, formă de invidiat ce i-a propulsat pe locul al patrulea, cu 23 de puncte, la doar cinci puncte în spatele liderului CSA Steaua București. 


Golurile constănțenilor au fost reușite de Dalibor Cutura (6), Stefan Vujovic (4), George Buricea (4), Dejan Malinovic (4), Nikola Crnoglavac (4), Ionuț Nistor (2), Sabin Ignat (1), Dragoș Soare (1), Nemanja Mladenovic (1) și Laurențiu Toma (1). 


HC Dobrogea Sud a trecut cu brio acest test, înaintea manșei retur a turului lll din Cupa EHF, împotriva nemților de la SC Magdeburg. Meciul este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor. 


Fostul jucător al HCDS, Branislav Angelovski, actualmente team-manager, a declarat că stocul de bilete pentru această partidă este aproape epuizat. 


"Am fost astăzi (n.r. - ieri) la Sala Sporturilor și am văzut că biletele erau pe terminate. Nu ne așteptam ca ele să se vândă atât de repede. Va fi o plăcere pentru noi să evoluăm cu sala plină, așa cum evoluam cândva. Le mulțumim suporterilor pentru susținerea arătată și vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim", a declarat Angelovski.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0157 secunde