Divizia A la handbal masculin

HC Farul, victorie la pas cu GSIP Moreni. Trei jucători, la debut!

391
2

Articole de la același autor

Ieri, la Sala Sporturilor, HC Farul s-a impus în fața formației GSIP Moreni, scor 40-26, în meciul din etapa a zecea a Diviziei A la handbal masculin, Seria A. 


Pornind din postura de fa-vorită, HC Farul nu a întâlnit nicio piedică în a obține victoria. După prima repriză, elevii lui Eden Hairi au intrat la vestiare având un avans de 11 goluri. În a doua parte a jocului, constănțenii au mărit ecartul, iar în minutul 49, s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor, 35-20. Gazdele au continuat asaltul, iar la final, tabela a consemnat victoria clară a Farului, scor 40-26. 


Cu această ocazie, trei noi jucători și-au făcut debutul în tricoul Farului: Tiberiu Savu, de la Danubius Galați, și juniorii constănțeni Darius Ghereben și Alexandru Popa. 


"Cu Savu în teren, echipa se poate exprima altfel. E altceva când ai un inter dreapta stângaci și care vine dintr-o divizie superioară. Deși acolo nu a jucat foarte mult, la Constanța are ocazia să se exprime mult mai bine, pentru că Divizia A - trebuie să recunoaștem - are un nivel scăzut", a declarat antrenorul echipei constănțene. 


Președintele clubului, Nurhan Ali, se declară mulțumit de faptul că obiectivul de a promova juniori în ligile superioare se conturează din ce în ce mai bine. 


"La acest meci, m-a interesat în primul rând să văd cum se mișcă primul șapte, fiindcă săptămâna viitoare vom avea o partidă destul de dificilă, la Suceava, și în al doilea rând m-a interesat promo-varea celor doi jucători de la juniori II, din grupa profesorului Murtaza. Eu unul mă declar mulțumit. S-au văzut emoțiile și timorarea normală la vârsta lor în debutul într-o ligă superioară. Așteptăm lunile februarie-martie, pentru că mai avem o extremă dreaptă care va juca mai mult ca sigur la echipa mare", a afirmat Nurhan Ali. 


Pentru HC Farul, au marcat: Bogdan Tudorancea 11, Tiberiu Savu 5, Silvian Stoian 4, Cătălin Ion 4, Bogdan Cîrchea 4, Claudiu Marcu 3, Vladimir Stanovic 3, Mihai Loghin 2, Andrei Militaru 2, Bozidar Lekovic 1 și Alexandru Popa 1. 


Etapa următoare, constănțenii vor avea parte de un meci greu, pe terenul celor de la CSU Suceava. 


"Următorul meci este foarte important. Suceava și-a zdrobit mai toate echipele cu care a jucat acasă, chiar și cei de la Dobrogea Sud au avut o partidă mai dificilă. Noi sperăm să reușim să ne ridicăm la valoarea adversarei și, de ce nu, să ne gândim la un rezultat bun", a încheiat Eden Hairi. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Barry
23 noiembrie 2015
chess

Apetrey este CRIMINAL

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Handbal: HC Farul, victorie cu GSIP Moreni
Pagina a fost generata in 0.5006 secunde