Liga Campionilor la handbal masculin

HCM Constanța a pierdut și în fața lui Cimos Koper

472
5

După înfrângerile din jocurile cu Orlen Wisla Plock și HSV Hamburg, echipa de handbal masculin HCM Constanța a înregistrat încă un eșec în actuala ediție a Ligii Campionilor.
Formația antrenată de Ion Crăciun a fost înfrântă, aseară, cu scorul de 25-27 (14-14), de către cei de la RK Cimos Koper (Slo-venia), într-o partidă dispu-tată la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, contând pentru etapa a treia a Grupei C.
Celelalte meciuri ale run-dei se vor juca duminică, 16 octombrie, după urmă-torul program: Orlen Wisla Plock - HC Sankt Petersburg și HSV Hamburg - HC Metalurg.
Etapa viitoare (19 octom-brie), HCM Constanța va evolua în Rusia, împotriva formației HC St. Petersburg.



Comentează știrea

capitanul
14 octombrie 2011
Ce se ntampla?

De ceva timp, handbalistii constanteni sunt ciuca batailor prin europa. Lasati-va de handbal fratilor ca ne-ati facu de rusine. Oare cine este vinovat? Sunt jucatorii?....antrenorii??...Oare cine?

gruia
14 octombrie 2011
vinovat

vinovat este nicusor cel care nu-si mai incape-n piele.jucatorii din teren,cei de pe banca,antrenorii sunt cu ochii la nicusor nu la adversar.nicusor vrei succes ? da-i autoritate lui craciun,pe adzic trimite-l la lupte,pe irimescu la pensie,pe mulatru la atletism.in locul lor adu un conducator de joc, de afara,in tara n-avem.EchipA N-are LIDER in teren.are in schimb prea multi lideri pe margine.nicusor,turcul gras(DIRECTOR),antrenorul secund sa nu se mai adreseze jucatorilor in timpul meciului. lasati-l pe craciun sa conduca,el este antrenorul.procedati ca mai sus si veti vedea rezultate.cand comanda trei, armata este bezmetica si pierde razboaie.

ali
14 octombrie 2011
hcm

felicitari nicusor, felicitari ali la mai mare......sunteti cei mai buni, asa cum ati dorit===

suporter
14 octombrie 2011
farul constanta

la farul nu ati vrut sa bagati bani, nesimtitilor. bine meritati. sa fiti de rasul europei. iar alcoolistului ce nicusor, sa ii crape vena la cap de oftica

microbist
14 octombrie 2011
handbalist

Dupa ce au cumparat tot felul de expirati la reduceri de pret , Nicusor si CJC vor performanta ! Sunt prea multi jucatori spectatori si prea putini in teren ! Sa faci tusa la HCM este moarte sigura ! Mai bine aduceati doi jucatori adevarati , nu o armata de expirati !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8151 secunde