HCM Constanța, calificată în Final 3. Să vină titlul la Constanța!

232
HCM Constanța, calificată în Final 3. Să vină titlul la Constanța! - hcm-1399221889.jpg

Articole recomandate

HCM Constanța este ultima echipă calificată în Final 3 al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a învins și în al doilea joc pe HC Odorhei, 27-22 (15-11). Campionii n-au avut nicio emoție în meciul doi cu harghitenii, fiind la conducere pe toată durata partidei.
Campioana României a preluat conducerea încă de la început și a menținut avantajul până la final, în fața unei echipe care se gândește mai mult la mini-turneul pentru locurile 4-6, din care poate obține calificarea în Cupa Challenge. Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Șimicu și Novanc, cu câte șapte go-luri, urmați de Mihalcea, cu șase reu-șite. Tragerea la sorți a programului din faza finală a play-off-ului va avea loc astăzi, la sediul FRH. Pentru titlul de campioană se vor bate HCM Con-stanța, Potaissa Turda și Știința Ba-cău, ocupantele primelor trei locuri și în sezonul regulat, în timp ce pen-tru ultima poziție ce asigură prezența în Europa se vor duela Energia Pandurii Tg. Jiu, Dinamo București și HC Odorhei.


Pentru HCM Constanța au marcat  jucătorii: Novanc 7 goluri, Șimicu 7, Toma 4 (1 din 7 m), Sadoveac 3 (2 din 7 m), Criciotoiu 3, Stavrositu 1, Șomlea 1, Csepreghi 1.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4725 secunde