Săgeata intră la retrogradare după eșecul cu Ceahlăul

151
Săgeata intră la retrogradare după eșecul cu Ceahlăul - sageataintra-1399221959.jpg

Articole recomandate

Săgeata Năvodari și-a complicat și mai mult existența în Liga I la fotbal după ce a pierdut, la Con.stanța, disputa cu Ceahlăul Piatra Neamț, echipă implicată, de asemenea, în lupta pentru evitarea retrogradării. 


Nemțenii s-au impus prin golurile marcate de Andrei Marc (4), dintr-o poziție suspectă de ofsaid, după cum au arătat reluările TV, și Bojan Golubovic (88). Pentru Ceahlăul a fost prima victorie după o serie de șase înfrângeri consecutive fără gol marcat. Antrenorul Marin Barbu a debutat cu acest prilej pe banca tehnică a nemțenilor. 


Săgeata a cerut penalty în min. 19, când Ovidiu Vezan a executat o lovitură liberă, iar mingea a lovit mâna lui Vlad Achim, aflat în propriul careu. Constănțenii au o victorie și patru eșecuri în ultimele cinci partide jucate pe teren propriu. După această înfrângere, năvo-dărenii au intrat în zona de retrogradare.


La meci au asistat aproximativ 300 de spectatori, între care și 30 de fani nemțeni. În tur, Ceahlăul a învins cu 2-1 pe Săgeata.
Pentru Săgeata Năvodari au evoluat următorii jucători: Pana-gopoulos - Peteleu, Popa, Munteanu, Lopez - Pană, Johnson - Tigoianu (Iordache ’57), Vezan, Deletici (Chițu ’74) - Guerra (Grigoraș ’90+2). Antrenor: Cătălin Anghel.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde