Se vor tăia salariile fotbaliștilor din Liga I

147
2
Se vor tăia salariile fotbaliștilor din Liga I - perioadatransferuri-1399131363.jpg

Articole recomandate

Restructurarea salariilor în Liga I este o măsură iminentă în condițiile în care majoritatea cluburilor se confruntă cu probleme financiare, iar datoriile cluburilor au explodat în ultimii doi ani.

Potrivit lui Viorel Duru, directorul de licențiere din Federația Română de Fotbal, salariile din Liga I ar trebui micșorate pentru ca grupările să reducă din problemele financiare.

"În opinia mea, fotbalul nu este bine organizat din punct de vedere al situației economico-financiare. Trebuie o schimbare de mentalitate. Probabil că, în primă fază, restructurarea salariilor, dar mai e nevoie de alte măsuri cum ar fi capitalizarea cluburilor", a explicat Duru.

Datoriile cluburilor din Liga I către terți (fără cele către stat) au crescut de la 7,7 milioane în 2011 la 18,5 milioane de euro în 2013, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, directorul de licențiere al FRF, Viorel Duru, care a apreciat drept gravă situația financiară a grupărilor.

Viorel Duru a afirmat că majoritatea cluburilor din România se află în situație de insolvență, chiar dacă nu oficial.


Comentează știrea

hermes
18 mai 2014
hermes

hermes birkin bag buy uk Stiri Sport : Se vor tăia salariile fotbaliștilor din Liga I | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes http://www.contempojordan.com/images/hermes-birkin-are-created-from-the-finest.asp

sale replica online shop
8 iunie 2014
sale replica online shop

hermes outlet italy Stiri Sport : Se vor tăia salariile fotbaliștilor din Liga I | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online sale replica online shop http://suvidhaplacements.com/images/hermes-on-the-web-purchasing-and-bags-for-valentine.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5319 secunde