HCM Constanța pierde doi jucători importanți: Csepreghi și Criciotoiu!

461
1
HCM Constanța pierde doi jucători importanți: Csepreghi și Criciotoiu! - hcm-1401125493.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii Alexandru Csepre-ghi și Bogdan Criciotoiu au plecat de la HCM Constanța, urmând să evolueze din sezonul viitor la formațiile Creteil (Franța), respectiv TSG Friesenheim (Germania).

După șapte sezoane petrecute la Constanța, Csepreghi a decis să își continue cariera în străinătate.

"S-a încheiat un punct important în cariera mea și începe o nouă provocare. Sper ca HCM să obțină rezultate foarte bune în continuare", a declarat, ieri, pentru Mediafax, Alexandru Csepreghi.

De asemenea, Bogdan Criciotoiu a afirmat că vrea să încerce o altă experiență într-un campionat mai puternic.

"Sunt fericit că am petrecut trei ani și jumătate alături de acești băieți extraordinari. Merg într-un campionat mult mai puternic și va fi o altă experiență", a menționat Criciotoiu.

Cei doi handbaliști au contribuit, în bună măsură, în acest sezon, la performanțele HCM-ului: câștigarea celui de-al nouălea titlu de campioană națională, a Cupei României, a Supercupei și calificarea în Final Four al Cupei EHF. 

Comentează știrea

click through the up coming post
4 iunie 2014
click through the up coming post

best e cig juice Stiri Sport : HCM Constanța pierde doi jucători importanți: Csepreghi și Criciotoiu! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click through the up coming post http://searchhomessarasota.com/cheap-e-liquid/e-cigarette-vaporizer-volcano-ecigs-9656.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9957 secunde