Liga Națională de handbal feminin

Alla Sheiko, 7 goluri pentru CSU Neptun în meciul de la Ploiești

196
1
Alla Sheiko, 7 goluri pentru CSU Neptun  în meciul de la Ploiești - alla-1400769982.jpg

Articole de la același autor

Handbalista ucraineană Alla Sheiko a marcat cele mai multe goluri (7) pentru echipa sa, CSU Neptun Constanța, care a terminat la egalitate, scor 22-22 (9-12), partida cu CSM Ploiești, susținută în depla-sare, în cadrul etapei a treia a play-out-ului Ligii Naționale.

Pentru echipa antrenată de Ion Crăciun, au mai înscris Mărginean (5), Ionescu, Tiron (câte 4) și Toma (2).

Despre meciul de la Ploiești, trebuie spus că Neptunul a avut avantaj chiar și de cinci goluri (17-12, min. 42), însă constănțencele s-au văzut egalate pe final, gazdele profitând de eliminările primite de Tamaș și Toma și cartonașul roșu încasat de Sheiko, toate în ultimele trei minute.

Etapa viitoare (sâmbătă, 24 mai), CSU Neptun stă, urmând a reveni pe teren miercuri, 28 mai, când va juca, în deplasare, cu HCM Râmnicu Vâlcea.

CSU Neptun este favorită la ocuparea locului 10, care îi garantează prezența și în ediția viitoare a campionatului. Ocupantele locurilor 11 și 12 vor disputa un turneu de menținere / promovare în prima divizie cu ocupantele locurilor secunde din Divizia A. 

Comentează știrea

relevant site
8 iunie 2014
relevant site

e liquid cigarette Stiri Sport : Alla Sheiko, 7 goluri pentru CSU Neptun în meciul de la Ploiești | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online relevant site http://newagerealestate.biz/dekang-e-liquid/buying-from-a-reputable-e-cig-mods-retailer.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9646 secunde