HCM Constanța defilează spre un nou titlu

192
HCM Constanța defilează spre un nou titlu - hcm-1399815566.jpg

Articole recomandate

HCM Constanța își continuă cursa pentru câștigarea unui nou titlu de campioană a României la handbal masculin. Asta după ce ieri con-stănțenii s-au impus în deplasarea de la Turda, învingând echipa locală Potaissa cu scorul de 33 -31 în cadrul ultimei faze a play-off-ului Ligii Naționale. 


Având un golaveraj de plus 11 și un maximum de puncte după primele două jocuri cu Știința Bacău și Potaissa Turda, echipa lui Sundovki ar mai avea nevoie, teoretic, de o victorie pentru a ieși campioană. Cu siguranță însă că HCM își va dori să încheie sezonul fără înfrângere, după ce a ajuns la 31 de meciuri consecutive fără să piardă.


Următoarele două meciuri în turneul Final 3 sunt disputele dintre Știința Bacău și Potaissa Turda, programate săptămâna viitoare. HCM Constanța se va axa, în schimb, pe turneul Final 4 al Cupei EHF.


Constănțenii vor face deplasarea la Berlin unde vor evolua în ultima fază a competiției EHF, împotriva francezilor de la Montpellier. Iată programul complet al meciurilor din cadrul Final Four-ului Cupei EHF: sâmbătă, 17 mai - Fuchse Berlin - Pick Szeged (ora 15.35) și HCM Constanța - Montpellier (ora 18.15); duminică, 18 mai, ora 14.00 - finala mică; ora 16.35 - finala mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde