Liga Națională de handbal masculin

HCM Constanța, victorie fără dubii cu Potaissa Turda

182
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, a reușit a șasea victorie în Liga Națională, ieri, pe teren propriu, contra ACS Potaissa Turda, scor 36-27. 


"Știam că vom avea un meci destul de tare, pentru că Turda este o echipă bună, iar anul acesta văd că joacă handbal frumos. Până la urmă, ne-am concentrat și am câștigat, dar am luat cam multe goluri", ne-a declarat extrema George Buricea. 
Constănțenii sunt de neoprit în campionat. Până în prezent, nu au acumulat nicio înfrângere și la cum merg lucrurile, va fi foarte greu ca cineva să le rupă șirul victoriilor. 
În perioada următoare, elevii lui Zvonko Sundovski vor beneficia de o pauză binemeritată, atât în campionatul intern, cât și în Liga Campionilor, urmând să joace etapa viitoare contra Pandurilor Târgu Jiu, în deplasare, pe 10 noiembrie, iar în Liga Campionilor, pe 15 noiembrie, la București, cu Atletico Madrid. 
"Avem trei zile de pauză, după care băieții care sunt convocați la lot vor pleca, iar restul, care rămânem acasă, ne vom pregăti fizic, să ne revenim puțin, pentru că suntem cam storși", ne-a mai spus Buricea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.344 secunde