CSV 2004 Tomis, repetiție la Blaj pentru Liga Campionilor

149
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța a obținut, ieri, în deplasare, o victorie fără drept de apel în fața echipei nou promovatei în Divizia A1 CS Volei Alba-Blaj, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-18).


"Un rezultat firesc, un joc care nu avea cum să se termine altfel", a precizat președintele CSV 2004 Tomis Constanța, Costinel Stan. 
Mâine, "sirenele" vor juca primul meci din noua ediție a Ligii Campionilor, de asemenea, în deplasare, contra italiencelor de la Robur Tiboni Urbino, iar în campionat au programat, sâmbătă, pe teren propriu, confruntarea cu VC Unic Piatra Neamț. 
"Problema care se pune în meciurile pe care le au toate echipele angrenate în Champions League, începând cu CFR Cluj, continuând cu HCM Constanța, cu CVM Tomis și toți cei care participă acolo, este că e o adevărată aventură să te afli în această competiție. Diferența materială dintre combatante și diferența de notorietate este mare. Aș putea face o paralelă cu meciul Manchester United - CFR Cluj. La fel este și duelul dintre Dinamo Kazan și CSV 2004 Tomis Constanța. La echipa aceea este o jucătoare pe nume Yekaternia Gamova, care are un salariu cât tot bugetul echipei noastre. Pentru români, se pune problema astfel: nu există cineva să nu vrea victoria. Însă diferența între echipe este mare la toate capitolele. La noi, satisfacția este de a participa. Este mare lucru că ești acolo. Dacă echipa noastră va pierde în fața celor de la Urbino, nu va fi o surpriză, nici pentru italieni, nici pentru voleiul european. Surpriză este faptul că, într-o perioadă de criză, CSV 2004 Tomis a reușit să se califice în Liga Campionilor", a declarat Costinel Stan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, succes-blitz cu Dinamo
Pagina a fost generata in 0.3434 secunde