Volei / Dan Borota, cu gândul la Champions League, dar concentrat pe campionatul intern

233
Volei / Dan Borota, cu gândul la Champions League, dar concentrat pe campionatul intern - voleicvmdan-1350473548.jpg

Căptianul echipei CVM Tomis Constanța, Dan Borota susține că echipa sa va avea un parcurs greu în Liga Campionilor și că este cu gândul la meciurile ce vor urma, cu Dinamo Moscova (23 octombrie), PGE Skra Belchatow (1 noiembrie) și Fenerbahce Grunding Istanbul (15 noiembrie), acesta nefiind un motiv pentru a neglija obiectivul din Liga Națională.


"Atenția este îndreptată, cu siguranță, înspre Champions League, dar pentru noi este important și campionatul intern. Ne interesează să câștigăm campionatul și cupa, pentru a ne asigura anul viitor participarea în competițiile externe. Ne pregătim pe două planuri, suntem cu gândul la Champions League, dar rămânem concentrați și pentru ceea ce este de făcut pe campionatul intern. Va fi o încercare mare pentru Constanța, am nimerit într-o grupă de foc.

Este greu să spui că megi și bați la Moscova, la Belchatow sau la Istanbul, noi suntem jucători care ne dorim foarte mult o victorie împotriva acestor echipe mari. Ne dorim să ne afirmăm și nu o putem face mai bine decât cu aceste echipe puternice", a declarat Dan Borota.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, succes-blitz cu Dinamo
Pagina a fost generata in 0.37 secunde