Liga Națională de handbal masculin, etapa a zecea

HCM Constanța, victorie necesară ca aerul la Suceava

533
Echipa de handbal masculin HCM Constanța se menține în lupta pentru titlul de campioană a României, după ce a reușit să obțină o victorie extrem de prețioasă, ieri, la Suceava: 30-28 cu Universitatea Bucovina, într-o partidă contând pentru etapa a zecea a Ligii Naționale.
Marcați de efortul din euro-duelul de joi, cu Sankt Petersburg, oamenii lui Eden Hairi nu au făcut o primă repriză strălucită sub Areni, însă au ținut pasul cu ambițioasa echipă gazdă și scorul la pauză a fost egal, 15-15. În partea a doua, Constanța a trecut la conducerea jocului și s-a impus finalmente la o diferență de două goluri.
Celelalte rezultate ale rundei: Steaua București - CSM București 25-22, CSM Oradea - UCM Reșița 25-32, Pandurii Târgu Jiu - Știința Bacău 29-30, Dinamo Brașov - CSM Satu Mare 23-29, U Cluj - Poli Timișoara 34-30, HC Odorhei - HC Minaur Baia Mare 35-28.
În clasament, HCM Constanța ocupă poziția a patra, cu 15 puncte. Pe primele trei locuri, se află, în ordine, HC Odorhei (18 p), UCM Reșița (17 p) și Pandurii (16 p).
Pentru formația de pe litoral, urmează două meciuri foarte importante: cel din Rusia, cu Sankt Petersburg (miercuri, în Liga Campionilor), și de acasă, cu Steaua (în campionat, programat sâmbătă, 27 noiembrie).
După etapa a 11-a, Liga Națională se întrerupe, întrecerile urmând a fi reluate în data de 12 februarie 2011.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Avem echipă, avem valoare!
Pagina a fost generata in 1.1555 secunde