HCM nu a scăpat din ghearele "leilor"

747
HCM nu a scăpat din ghearele
Campionii României la handbal au disputat cel mai puternic amical de până acum din perioada de pregătire de vară, cu Rhein Neckar Lowen. Deși Laurențiu Toma a fost golgeterul meciului, cu 12 reușite, constănțenii au cedat cu 35-40.

După ce a participat la turneul "Sparkassen Cup", pe care l-a încheiat pe poziția secundă, HCM a întâlnit-o, marți seară, în Germania, în a șasea partidă amicală a stagiului de pregătire, și pe redu-tabila Rhein Neckar Lowen, locul patru în Bundesliga în sezonul trecut.
Partida s-a disputat în orașul Schweinfurt, în sala "Georg - Wichtermann", și le-a revenit germanilor, cu scorul de 40-35 (20-15). Jovica Cvetkovic, tehnicianul echipei constănțene, a început meciul în formula: Popescu - L. Toma, Sadoveac, Angelovski, Csepreghi, Buricea, Schuch, Riganas fiind accidentat, după ce a suferit o entorsă.
Mare parte din prima repriză, HCM i-a făcut față lui Rhein Neckar Lowen, care a condus la diferență minimă, gen 5-4 sau 12-11. Abia pe finalul primei părți germanii s-au desprins la cinci goluri, 20-15, lungime care s-a păstrat până la sfârșit.
Marcatorul meciului a fost Laurențiu Toma, cu 12 goluri, dintre care patru de la șapte metri, în vreme ce, de la Rhein Neckar Lowen, cel mai eficient jucător a fost vedeta echipei, Uwe Gensheimer, cu opt goluri (patru de la șapte metri).
Astăzi, HCM susține ultima partidă amicală din stagiul german, contra unei formații din Bundesliga 2, iar mâine pornește spre casă. Între 20 și 22 august este prevăzută participarea la un nou turneu amical, cel de la Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3034 secunde