CS Farul are încă o sportivă, Adelina Gavrilă, în finală la Euro

896
CS Farul are încă o sportivă, Adelina Gavrilă, în finală la Euro - d01345dc409133f6b3600e648f0a74fa.jpg
Atleta Adelina Gavrilă, care concurează pentru Steaua și CS Farul Constanța, s-a calificat, ieri, în finala probei de triplusalt a Campionatului European de seniori de la Barcelona. Este a doua sportivă care reprezintă Farul ajunsă, până acum, în finală la CE, după Nicoleta Grasu (Dinamo - Farul), care a luat și medalie, argint.
În calificările de ieri de la triplusalt, Gavrilă a realizat 14,48 m (cea mai bună performanță personală a sezonului), din prima încercare, care a rămas și singura. Adelina a ocupat locul trei în seria sa și patru în clasamentul general. Finala se va disputa mâine.
În calificările de la triplusalt a mai concurat o reprezentantă a Farului, Cristina Toma (CS Farul - Poli Iași), care însă, cu 14,03 (locul șase în serie și 14 la general), nu a prins finala. Cristina a sărit 13,92 m în prima încercare, pe a doua a ratat-o, iar la a treia a scos 14,03 m.
Aseară, Marian Oprea a evoluat în finala de la triplusalt, iar Attila Nagy (la 400 m garduri) și Cristian Vorovenci (la 800 m), în semifinală.
Și Angela Moroșanu a prins ultimul act, la 400 m, în urma evoluției de miercuri seară din semifinală. Angela a scos un 54,67 s (cel mai bun timp al ei din acest sezon), cu care a câștigat seria în care a alergat, iar la total a fost a treia. Finala se dispută astăzi.
Tot miercuri seară, Cătălin Câmpeanu a ratat calificarea în finala de la 400 m, clasându-se, cu 46,43 s, pe locul cinci în seria sa din semifinale și pe 19 în ierarhia generală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3809 secunde